Βοηθήματα Μαθηματικών – Παιχνίδια – Βιβλία

Βοηθήματα Μαθηματικών

ball1 Τα βοηθήματα Προπονητής Μαθηματικών” είναι πρωτότυπα βιβλία με διασκεδαστικές ασκήσεις Μαθηματικών Δημοτικού και απλοποίηση της θεωρίας. Μετατρέπουν τα Μαθηματικά σε ένα “άθλημα” και τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας και διασκεδάζοντας!
Είναι πλέον αποδεδειγμένο πως δεν ισχύει η φράση “Το παιδί μου είναι κακό στα Μαθηματικά”. Η μόνη φράση που ισχύει είναι: “Το παιδί μου δεν συμπαθεί τα μαθηματικά” γι’αυτό δεν έχει τη διάθεση να βελτιωθεί σε αυτά.
Τα εν λόγω βοηθήματα ωθούν τα παιδιά να συμπαθήσουν τα Μαθηματικά και με την σωστή προπόνηση να γίνουν Πρωταθλητές!

Επιτραπέζια Παιχνίδια Μαθηματικών

ball2 Για τον ίδιο σκοπό δημιουργήθηκε το σετ των τεσσάρων επιτραπέζιων παιχνιδιών μαθηματικών δημοτικού. “Μπάσκετ Μαθηματικών”, “Μαθηματικό Ποδόσφαιρο”, “Ο Στίβος των Μαθηματικών” και “Το Τένις των Αριθμών”.
Τα Παιδιά μαθαίνουν παίζοντας! Κάντε ένα δώρο στα παιδιά σας που θα τους βοηθήσει να αγαπήσουν τα μαθηματικά παίζοντας και διασκεδάζοντας.
Αποκτήστε τώρα τα πρωτότυπα παιχνίδια και τα βοηθήματα Μαθηματικών με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελία μεγαλύτερη των 30€.

Βιβλία για Παιδιά

Μαζί με τα βοηθήματα μαθηματικών μπορείτε να αποκτήσετε το διαδραστικό κόμικ με γρίφους για παιδιά 6-12 ετών, της σειράς Clue Story. Ένα διασκεδαστικό, αλληγορικό, διδακτικό ταξίδι στο διάστημα για τους μικρούς μας πρωταθλητές!

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων