ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ skype !

(+) ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Με την χρήση της τεχνολογίας, δεν χρειάζεται να ψάξετε να βρείτε κάποιον δάσκαλο που να μένει κοντά στο σπίτι σας. Ο Προπονητής Μαθηματικών παραδίδει τις προπονήσεις του διαδικτυακά! Αρκεί να έχετε μια συσκευή που να συνδέεται στο ίντερνετ και να διαθέτει κάμερα. (PC, Laptop, Tablet κλπ)

(+) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Είναι γνωστό ότι η νέα γενιά είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τη νέα τεχνολογία. Που σημαίνει ότι η βίντεο-κλήση παράγει ένα ευχάριστο και οικείο περιβάλλον σε αυτά. Σε ένα κλασσικό ιδιαίτερο μάθημα κατ'οίκον, τα παιδιά τείνουν να βαριούνται, με αποτέλεσμα να μην αφομοιώνουν τις νέες γνώσεις.

(+) ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΛΙΚΟΥ

Σε ένα κλασσικό μάθημα κατ'οίκον, το υλικό συνήθως περιορίζεται σε βιβλία και σε έντυπα. Στο μάθημα μέσω skype, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης απεριόριστου υλικού, άμεσης προβολής εικόνων και βίντεο ή μεταφοράς αρχείων με ασκήσεις που κάνουν το μάθημα πολύ πιο ενδιαφέρον και πρακτικότερο.

(+) ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα στις μέρες μας, είναι το χαμηλότερο κόστος. Η μή ύπαρξη μεταφορικών εξόδων για το μάθημα, μας δίνει τη δυνατότητα να καταλήξουμε σε μικρότερη αμοιβή. Και όταν το οικονομικό όφελος συνδυάζεται με ποιοτικότερο αποτέλεσμα, τα μαθήματα μέσω skype είναι μονόδρομος!

math

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΩΡΕΑΝ:

ball - Κάντε μια δωρεάν δοκιμή των διαδικτυακών μαθημάτων, γνωρίστε τον Προπονητή Μαθηματικών και οργανώστε τις προπονήσεις του παιδιού σας.
ball - Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι τα μεγαλύτερα κενά στις μαθηματικές δεξιότητες των παιδιών δημιουργούνται πριν την ηλικία των 10 ετών.
belosΑν παρατηρείτε στο παιδί σας, δυσκολία στην αντίληψη των μαθηματικών εννοιών, δεν πρέπει να αφήσετε να περάσει αρκετός χρόνος χωρίς βοήθεια.

belos Αν παραταύτα έχει περάσει χρόνος και έχουν δημιουργηθεί κενά, μην ανησυχείτε. Το παιδί θα μπορέσει να επανέλθει με τη σωστή προπόνηση.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Όλα ανεξερέτως τα παιδιά μπορούν να αριστεύσουν στα μαθηματικά.
Να θυμάστε πάντα ότι οι αποτυχίες του δεν είναι αποτέλεσμα έλλειψης νοημοσύνης, αλλά έλλειψης προπόνησης!