ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

mathsoccer

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παιχνίδι για 2 έως 4 παίκτες με σκοπό να σκοράρουν τα περισσότερα γκόλ απαντώντας ερωτήσεις μαθηματικών. Ο νικητής θα χρειαστεί καλές γνώσεις αλλά και τύχη, γιατί αυτό το παιχνίδι απαιτεί κατάλληλους συνδυασμούς ζαριών για να μπεί η μπάλα στα δίχτυα!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
mathbasket

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Παιχνίδι για 2 έως 4 παίκτες. Ο Σκοπός του παιχνιδιού είναι να σκοράρουν όσο το δυνατόν περισσότερα τρίποντα, δίποντα και βολές, αναλόγως σε ποιά μπάλα θα πέσει το πιόνι του κάθε παίκτη. Ο παίκτης με την μεγαλύτερη "ευστοχία" στις απαντήσεις, θα είναι ο νικητής!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
mathletics

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Παιχνίδι για 2 έως 5 παίκτες. Ρίξτε το ζάρι, τρέξτε πιο γρήγορα απο τον αντίπαλο και χρησιμοποιείστε τις γνώσεις σας για να υπερπηδήσετε τα εμπόδια. Ο πιό ταχύς, αλλά και εκείνος που απάντησε σωστά και δέν "σκόνταψε" στα εμπόδια, θα είναι ο νικητής!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
mathtennis

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Παιχνίδι για 2 παίκτες, ή 4 παίκτες (δύο ομάδες των δύο παικτών). Ο παίκτης που γνωρίζει καλύτερα την αξία του κάθε ψηφίου στους μεγάλους αριθμούς, θα χρησιμοποιήσει σωστά τα μπαλάκια που έχει στα χέρια του και θα είναι αυτός που θα κερδίσει τα περισσότερα set!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
math

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ:


ball - Μπορούν να τα παίξουν ταυτόχρονα παιδιά απο όλες τις τάξεις, αφού περιλαμβάνουν πάνω απο 500 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ απο Γ, Δ, Ε και ΣΤ Δημοτικού σε ηλεκτρονική μορφή. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται οι παίκτες να είναι της ίδιας ηλικίας για να μπορέσουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι.

ball - Δείτε τις ερωτήσεις ΕΔΩ. Ο κάθε παίκτης απαντά τις ερωτήσεις της τάξης του, για ένα δίκαιο και ευχάριστο παιχνίδι μεταξύ μικρότερων και μεγαλύτερων παιδιών! (Αν τα παιδιά βρίσκονται στη μέση της σχολικής χρονιάς ή είναι ακόμη "απροπόνητα" καλύτερα να απαντούν τις ερωτήσεις της προηγούμενης τάξης)

ball - Μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα και οι γονείς, αφού περιλαμβάνουν επιπλέον ερωτήσεις για μεγάλους, σε απλές γενικές κατηγορίες. Έτσι, τα παιδιά αποκτούν ερεθίσματα απο χρήσιμες γνώσεις "των μεγάλων" που δεν έχουν διδαχθεί ακόμη στο σχολείο τους, αλλά και οι γονείς περνούν ευχάριστες και παιδαγωγικές στιγμές παίζοντας με τα παιδιά τους.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ γιατί...
...τα Μαθηματικά δεν είναι Μάθημα.
Είναι μόνο ένα δύσκολο Άθλημα!


Δείτε το παρακάτω βίντεο για τα επιτραπέζια: